Over 500 m2 fantastisk børnehus med udsigt over fjord og skov, hvor der findes både vuggestue, naturbørnehave og pasningsordning op til 4. klasse.

Et stort ønske om at skabe de mest imponerende rammer for børn i Mellerup blev en realitet efter et stærkt samarbejde mellem friskole, efterskole, forældrebestyrelse og meget engagerede medarbejdere. I august 2019 blev dørene til områdets absolut mest betagende børneinstitution taget i brug af friskolens elever, naturbørnehave og en flok vuggestuebørn.

Arbejdet med at skabe legepladser, fantasirum og oplevelser rundt om børnehuset er fortsat i fuld gang, og der vil helt sikkert komme masser af nye idéer.

Er du/I nysgerrige på at lære børnehuset at kende, søger I en plads til jeres børn – så er Mellerup Børnehus bestemt et besøg værd.

Vi er vikinger

Vores børn er små vikinger, der er klædt ordentligt på i overensstemmelse med vejret.

Det er vigtigt, at vores børn har termotøj, regntøj og flyverdragter, der kan holde til lidt af hvert, og solidt fodtøj, der sidder godt fast på foden.

Vi vandrer i skoven, på engen og langs fjorden, er både våde og tørre i løbet af en dag, klatrer, kravler, hopper og kryber.

Kontakt

Naturbørnehaven har åbent i følgende tidsrum:

6.30-17.00:    mandag-torsdag
6.30-16.00:    fredag

Personalet i naturbørnehaven kan træffes på 87 10 07 70 indenfor åbningstiden.

Leder Helle Smith kan kontaktes på tlf.: 26 37 45 61 eller på 87 10 07 70