Der er altid gang i et projekt, deltagelse i et arrangement eller arbejde i et netværk, som alt sammen er med til at udvikle Mellerup Landsby.

I årenes løb har aktive ildsjæle være med til opstart af landsbyklynge, samarbejde om idéer langs fjorden, skabt synlighed om landsbyen i medier og blandt relevante netværk.

Derfor er der også altid plads til at være med i igangværende initiativer og sætte nye projekter i værk. Vi er ikke bange for at være ambitiøse, kreative og er meget åbne for at blive inspireret udefra – så længe det er en idé, hvor vi kan se et potentiale for Mellerup.

Så kig endelig forbi, kontakt gerne Mellerup Bylaug m.fl. eller endnu bedre – flyt herud og vær med til at gøre vores landsby endnu mere attraktiv.

 

Projekter

Kraftcenter

Begivenheder

Flyt til Mellerup

Ildsjæle

Findes det

 

Kontakt

Selv om vi synes, at vi har et ret godt overbik over hvad der sker i vores dejlige landsby, så kan det jo være, at noget er glemt, at noget mangler eller at noget kunne gøres endnu bedre. Det er vi naturligvis klar til at kigge på, så tøv ikke med, at kontakte Mellerup Bylaug