Der sker altid noget i Mellerup.

Vi har mange aktiviteter i foreningerne, skolerne og pop-up idéer fra ildsjæle. Men der er også nogle faste holdepunkter hvert år, som nyder stor opbakning og skaber fællesskab i Mellerup.

Det er ofte kendetegnet ved, at både foreninger, naboer, venner og familie giver en hjælpende hånd.

Og så er det gratis – alle er meget velkomne.

 

Konfirmation

 

Et sikkert forårstegn er konfirmationerne i de to kirker. Det er en festlig begivenhed i hele Mellerup, der markeres med flag overalt.
(Weekend i april/maj)

Forårsmarked

 

Hvert andet år afholder Mellerup Friskole det levende og meget velbesøgte forårsmarked, hvor skolen præsenterer produkter, underholdning og masser af sjov. (Lørdag i april/maj)

Fjordens Dag

 

Denne søndag i maj er Mellerup centrum for alt liv ved Naturpark Randers Fjord. Der er besøg af tusindvis til færgesejlads, caféhygge og snak om livet ved fjorden.
(Søndag i maj)

Sommerfest

 

Sidste weekend i maj holder hele Mellerup fest. På den grønne fæller slås festteltet op, hoppeborge til børn, havetraktortræk og god mad – så er alle klar.
(Weekend i maj/juni)

Fjordløbet

 

Det årlige cykelløb i forbindelse med RandersUgen kigger forbi Mellerup med over 2.000 motionister, der ofte stopper for et kort hvil, en snak om turen og så ellers videre. (Weekend i august)

Efterskolernes Dag

 

Hvert år den sidste søndag i september afholder alle efterskoler åbent hus for interesserede og kommende elever. Mellerup Efterskole er naturligvis klar til at byde inden for. (Søndag i september)

Food festival

 

Landsbyklyngen Kronjylland har skabt et nyt initiativ, der hvert år vil præsentere lokalområdets mange forskellige madvarer, kunst og kreative tiltag.
(September/november)

Julen i Mellerup

 

Julehygge – så er det Mellerup. Der er godt og vel et arrangement hver dag i hele julemåneden, så der er noget for enhver – julesang, klip, café, fest og hygge.
(Hele december)

Nytårskur

 

Dagen før det nye år inviterer Mellerup Bylaug på bobler og kransekage i Café Færgestedet. En superhyggelig tradition at hilse på naboer og venner.
(Sidst i december)