Mød op til generalforsamlingen, og du kommer hjem med en bestyrelsespost, tilbud om kassererrollen og tovholder for en aktivitet til sommerfesten.

Tjah, det er ikke helt umuligt. Men det behøver ikke være sådan. Alligevel vil de fleste foreninger og arrangementer altid gerne have en ekstra hånd til forefaldende opgaver, hjælp til næste arrangement eller gøre plads til friske kræfter og nye idéer.

Heldigvis er der allerede mange aktive og livsglade naboer i Mellerup, der yder en stor og fællesskabende indsats. Så du kommer ikke til at stå alene efter generalforsamlingen med hele opgaven.

 

Café Færgestedet
Hvert år til påske åbner en ny sæson med lagkager, landsbyhygge og caféliv ved færgen. Café Færgestedet er udelukkende drevet på frivillig basis. Der er altid brug for ekstra hjælp til praktiske opgaver som bagning, service, hyggen om kunderne, bestyrelsesopgaver og markedsføring.

FALK
Foreningen af Aktive LandsbyKvinder i Mellerup og omegn har rundet 10 år, men er desværre kørt lidt trætte i arbejdet. Der er ellers over 80 aktive og deltagende kvinder, men der efterlyses nye friske kræfter med spændende idéer til at sætte nyt skub i foreningen. Og man kommer helt sikkert til at få masser af god opbakning fra alle.

Mellerup Bylaug
Har du store visioner, ambitioner og sprudler af idéer for at sætte gang i Mellerup landsby, så er Mellerup Bylaug en oplagt legeplads. Vi tager altid glad imod nye idéer og forslag, og vi vil gøre meget for at finde plads til nye kræfter i bylauget – også hvis det bare er for at sætte et helt særligt projekt iværk.

Mellerup Borgerforening / forsamlingshuset
Nr. 17, og det var nr. 17! I Mellerup Borgerforening fylder aktiviteterne i forsamlingshuset, hvor den ugentlige banko torsdag kræver gode kræfter. Derudover er der masser af muligheder for at blive involveret i årets fest Sommerfesten, hvor hele byen fester i tre dage i maj.